Lid worden

Lidmaatschap

Iedereen met een Mazda ouder dan 25 jaar kan lid worden van de Hadi-Mazda Club. Niet in bezit van een Mazda van 25 jaar en ouder maar onderschrijf je wel de doelstelling van de Hadi-Mazda Club dan bieden wij u het donateurschap aan. Lid: U kunt deelnemen aan de evenementen; U heeft volledige toegang tot het forum; U heeft stemrecht en u ontvangt t.z.t. het clubblad. Donateur: U kunt beperkt deelnemen aan de evenementen; U heeft volledige toegang tot het forum; U heeft geen stemrecht en u ontvangt t.z.t. het clubblad. Contributie voor zowel leden als donateurs is 45 euro per jaar. Voor leden geldt een éénmalig inschrijfgeld a 15 euro. Het boekjaar loopt van 1 januari t/m 31 december.

Lid worden?

FEHAC

Iedereen kan lid of donateur worden van de Hadi-Mazda Club. Stuur het compleet ingevulde inschrijfformulier per email of per post op naar:


Penningmeester Hadi-Mazda Club

Baandert 4

6136 ER Sittard.


U kunt het formulier ook scannen en per mail versturen naar secretariaat@hadimazda.nl.

Hadi-Mazda Club is lid van de FEHAC; de Federatie van Historische Automobiel- en Motorfiets Clubs

Betaling

U dient het lidmaatschapsgeld over te maken op bankrekeningnummer NL67 SNSB 0871911485, BIC SNSBNL2A van Hadi-Mazda Club

Welkom!

Het secretariaat verwelkomt het nieuwe lid met het welkomstpakket bestaande uit o.a. een speciale Hadi-Mazda Club mail uitgave, de lidkaart en 2 raamstickers.

Inschrijfformulier-hadi-mazda-club