18 februari bezoek Stipt en Visscher Classique

Zaterdag 18 februari gaan we Stipt Polish bezoeken in Best.  Veel jonge mensen onder ons kennen het bedrijf van Youtube, Facebook en Instagram. Een jonge gast die begonnen is met poetsen van auto’s. Inmiddels is zijn hobby enorm uit de hand gelopen en heeft hij een bedrijf waarin hij auto’s restaureert en renoveert. Daarnaast heeft hij ook een grote webshop aan poets artikelen om je auto fabrieksnieuw te krijgen. 

We krijgen die dag geen rondleiding door zijn bedrijf maar we zijn wel welkom om een kijkje te nemen in zijn bedrijf. We kunnen zijn werk aanschouwen, de showroom bekijken en zijn poetswinkel. Alles onder 1 dak. 

Na het bezoek bij Stipt gaan we voor wie wil lunchen bij de MC Donalds die naast Stipt zit in Best. 

Daarna gaan we nog een bezoek brengen aan het Visscher Classique museum in Buren. Henk Visscher is een bekende naam als je aan een Peugeot dealer denkt. Nadat hij zijn dealerschappen had verkocht is hij een Frans auto-museum begonnen. Naast de klassieke Franse auto’s zijn er ook Opels en vrachtwagens te vinden. Kortom een heel mooi museum.

Waar en welke tijden:

10:00 uur Stipt Polish
Eindhovenseweg-Zuid 57, 5683 PW Best

Lunch rond 11:30 uur (eigen kosten)

13:00 uur Visscher Classique
Schilheuvelstraat 1, 4116 GA, Buren

Visscher Classique vraagt een entree van €15, p.p.. Hiervoor krijg je toegang tot het museum en 1 kopje koffie/thee en een koekje. 

Graag vooraf via onze website en ticket boeken voor Visscher Classique.

Ticket Visscher Classique

 

Tot dan!


  AantalWieHoeveel personenGaat ook naar Visscher
  1Stefan Neuteboom2JA
  2Wesley van Dieren1JA
  3Rob Cloosterman3JA
  4Marcel Kielliger2JA
  5
  6
  7
  8
  9