Taxatiedag. Locatie Mazda Mulder ‘t Groene Hart, Kanaaldijk 42, 2741 PA Waddinxveen. Tussen 09:00 en 17:00 uur op afspraak.

Ook dit jaar worden er weer 2 taxatiedagen georganiseerd door de taxatiecommissie. De eerstvolgende op de agenda is die op zaterdag 26 maart zal plaatsvinden. Deze taxatiedag zal plaatsvinden bij Mazda Mulder ‘t Groene Hart, Kanaaldijk 42, 2741 PA Waddinxveen. Tussen 9.00 en 17.00 uur kunnen we maximaal 10 auto’s taxeren.

Hoe werkt het? Je meldt je aan via het onderstaande inschrijfformulier.  Daarna krijg je van Ronald Vergunst het verzoek om gegevens van de auto aan te leveren: foto van kentekenkaart/papieren, APK-formulier, geschiedenis van de auto en een evt. restauratieverslag. Zodra jouw deelname is bevestigd, dien je het geld – 40 euro per auto – vooraf over te maken op rekening van de club. Dat kan heel eenvoudig door op de link de klikken onderaan deze tekst 


Op de dag van de taxatie biedt je de auto aan waarbij je ervoor zorgt dat deze er op z’n best uit ziet. De taxatie is niet veel anders dan een door een onafhankelijk taxateur uitgevoerde taxaties. De auto wordt beoordeeld op de volgende punten:

– Carrosserie

– Interieur

– Techniek

– Voertuig zwakke punten

– Accessoires

– Historie.

De taxatie wordt gedaan op een hefbrug. De taxateur legt zijn bevindingen vast in een werkdocument aangevuld met foto’s van de auto vanuit diverse hoeken en posities. Binnen 2 weken ontvang je het FEHAC goedgekeurde taxatierapport met daarin de vastgestelde waarde. Deze taxatiewaarde kan worden gebruikt voor verzekeringsdoeleinden. Het is geen waardebepaling in de zin van verkoopwaarde. Heb je interesse? Geef je dan nu op!

Ronald Vergunst

Coördinator Taxatiecommissie

                                                                                       Klik hieronder om direct te betalen:

 • 40,- Taxatie 1 auto
  betaal hier direct
  AantalNaamAuto
  1Toni BroekmanMazda Rx-7 SA
  2Michel BoomgaardMazda Rx-7 FD
  3Patrick SleutjesMazda 929 LA2 Stationwagon
  4.Nico PruissenMazda 323 BD GT
  5.George JonicMazda 1300 sedan
  6.Marcel SmedingMazda 818 coupe
  7.
  8.
  9.
  10.