Club

Hadi-Mazda Club

De Hadi-Mazda Club is dé vereniging voor de oldtimer en youngtimer Mazda. De club is in 2014 opgericht en inmiddels gegroeid naar zo’n 100 leden en donateurs. Het is een vereniging met m.n. leden in Nederland en België. Doel van de vereniging is het in stand houden en tonen van Mobiel Erfgoed van de oldtimer en youngtimer Mazda personenwagens. Daarvoor organiseert de vereniging bijeenkomsten (voor het uitwisselen van kennis en ontwikkelen van vaardigheden met betrekking tot onderhoud en restauratie), ritten om het mobiele erfgoed aan een breder publiek te laten zien en activiteiten om de belangen van de leden te behartigen.

 

Clubblad

Hadi-Mazda Club is een volwaardige vereniging die draaiende wordt gehouden door vrijwilligers. Het bestuur en de commissies verzorgen o.a. een fraai clubblad dat 1x per kwartaal wordt uitgebracht, de Hadi-Mazda Club Mail. Deze uitgave bevat nieuws vanuit het bestuur, aankondiging van evenementen, nieuws van de FEHAC, wetenswaardigheden en verslagen van evenementen die hebben plaatsgevonden. De Hadi-Mazda Club Mail bestaat uit copy van bestuur én leden. Daarnaast communiceert Hadi-Mazda Club met directe emailberichten om een actueel item bij ieder bekend te maken.

 

Evenementen

De Hadi-Mazda Club heeft een afwisselende evenementenkalender. Deze bestaat uit evenementen waar we jaarlijks aan deelnemen als vereniging aangevuld met evenementen die we als vereniging zelf organiseren. Daarbij proberen we een mooie mix te maken van evenementen in Nederland en België hoewel we ook nog wel eens in Duitsland een evenement organiseren. Denk hierbij aan deelname aan (Japanse) autoshows, toertochten, een (inter)nationaal kampeerevenement en een club-BBQ afgewisseld met specifieke bijeenkomsten zoals een taxatiedag, een cursus, etc. Deelname is uitsluitend mogelijk voor leden en donateurs van de Hadi-Mazda Club tenzij anders in de communicatie is aangegeven. Er wordt indien mogelijk samengewerkt met andere Mazda verenigingen in Nederland maar ook in het buitenland.

 

Taxaties

De taxatiecommissie van de Hadi-Mazda Club verzorgt taxaties voor haar leden. Tegen geringe kosten kan een afspraak voor een taxatie worden gemaakt. Het clublid ontvangt een uitgebreid taxatierapport van zijn/haar Mazda met FEHAC-keurmerk waardoor het door vrijwel alle autoverzekeringen wordt geaccepteerd. Een perfecte service voor haar leden.

 

Website

Hadi-Mazda Club is trots op haar website. Deze professionele website is het portaal voor de oldtimer en youngtimer Mazda liefhebber. Het bevat een ledenmenu met daarachter o.a. werkplaatshandboeken, onderdeelboeken, folders, prijslijsten, Mazda Mail, Mazda Mobiel, Mazda Advertenties, Autotesten en diverse specials. Kortom we verzorgen een compleet historisch archief voor Mazda Nederland met nadruk op de personenauto’s t/m midden jaren ’90.

 

Social media

Uiteraard is de Hadi-Mazda Club erg actief in de Social Media. Er is een Instagram account en op Facebook is de club aanwezig met een openbare pagina en een specifieke ledenpagina. De ledenpagina is uitsluitend beschikbaar voor leden van de vereniging. Leden en donateurs weten elkaar daar te vinden met vragen, leuke verhalen, Mazda’s en onderdelen in de verkoop, etc.

 

Lidmaatschap

Iedereen met een Mazda personenwagen ouder dan 30 jaar lid kan worden. Heb je een jongere Mazda maar ben je wel helemaal enthousiast en zie je deelname aan de club wel zitten, dan kan je donateur worden. Het enige verschil is dat een donateur geen stemrecht heeft in de Algemene Leden Vergadering. Enthousiast geworden? Wordt dan nu lid!

 

Lid: U kunt deelnemen aan de evenementen; U heeft volledige toegang tot de website en social media; U heeft stemrecht en u ontvangt het clubblad.
Donateur: U kunt deelnemen aan de evenementen; U heeft volledige toegang tot de website en social media; U heeft geen stemrecht en u ontvangt het clubblad.
Contributie voor zowel leden als donateurs is 45 euro per jaar. Voor leden geldt een éénmalig inschrijfgeld a 15 euro. Het boekjaar loopt van 1 januari t/m 31 december.

Inschrijfformulier Hadi-Mazda Club