Hadi Clubwinkel

lke vereniging heeft z’n merchandise maar bij de Hadi-Mazda Club is het aanbod erg karig. Een polo en een raamsticker om precies te zijn. Bij deze bieden we vanaf nu elk kwartaal een exclusieve collectie aan van clubartikelen. 

Wat bieden we aan?

– Denk aan t-shirts, petjes, canvas tas, thermosfles, bodywarmer, hoodie, badlaken, golfparaplu, etc. Heb je zelf ook nog een goed idee? Meld deze dan aan via redactie@hadimazda.nl
– Per kwartaal bieden we een exclusieve collectie van clubartikelen aan. Rechts op deze pagina zie je de artikelen die we dit kwartaal aanbieden.
– We laten alle artikelen drukken op basis van inschrijving. Op die manier hebben we als club de garantie dat alles wordt afgenomen zodat we niet met restanten blijven zitten.

Hoe te bestellen?
– Via de website kun je inschrijven op de artikelen die elk kwartaal worden aangeboden.
– Op de website kun je kleur, maat en aantallen aangeven voor zover dit mogelijk is.
– Het gehele jaar door komen we met aanbiedingen waar je je voor kan inschrijven. We bieden het artikel voor een vaste prijs aan, eventueel volumevoordeel gebruikt de club om andere clubartikelen voordeliger aan te kunnen bieden.
– We hoeven er als club niet op te verdienen dus de artikelen worden tegen een ‘afgeronde’ kostprijs verkocht.
Je kan bestellen totdat de deadline verstrijkt.

Hoe te betalen?
– De betaling verloopt via de website. Na het bestellen kom je automatisch in je winkelwagen waar je de artikelen betaalt.

 

Hoe krijg je de bestelling thuis?

– Heb je een clubartikel besteld, dan wordt dit artikel op afspraak bij het eerstvolgende evenement meegenomen. Wil je alsnog dat het wordt opgestuurd? Dat is ook mogelijk. Dan komen er verzendkosten bij. 

 

Aankoop gedaan? Dan ben je verzekerd van een uniek item wat nergens anders verkrijgbaar is én door de beperkte oplage meteen verzamelaarswaarde heeft! Immers wordt er niets bijgedrukt, dus bestel nu jouw exclusieve Hadi-Mazda clubartikelen!

 

Bereikbaarheid: Amber Derksen redactie@hadimazda.nl