5 tot en met 8 mei Lang weekend Défliere

Wie wel eens naar het televisieprogramma Reizen Waes heeft gekeken, heeft kunnen zien in de uitzending over België dat er meer is dan alleen snelwegen die leiden naar Frankrijk of Duitsland. België heeft van alles te bieden en zoals beloofd, gaan we in 2022 weer eenswat meer naar België.

Zoals reeds aangekondigd in clubblad 29 gaan we in het weekend van donderdag 5 t/m zondag 8 mei naar Saint Sauveur in “Le Pays des Collines”. Dit ligt op de grens tussen de 0Vlaamse Ardennen en het Waalse Pays des Collines. Naar uitvalsbasis Vakantiehoeve Déflière van waaruit we een paar mooie dagen gaan beleven.

Hoe ziet dit lange weekend eruit:

Donderdag: aankomst vanaf 12 uur. In de middag een welkomstborrel met een Vlaamse lekkernij

Vrijdag: ontbijt, rondrit met koffiestop waar de plaatselijke lekkernij Mattentaart genuttigd kan worden. ’s Avonds staat er een Spaghetti-avond op de planning, georganiseerd à volonté oftewel naar wens.

Zaterdag: ontbijt en wederom een rondrit maar nu naar een andere kant met een tussenstop in het Mahy Museum. Dit is een privé collectie van 1000 auto’s waarvan 300 stuks te bezichtigen zijn. ’s Avonds gaan we genieten van een heerlijke BBQ.

Zondag: ontbijt. Omdat de locatie beschikbaar is t/m ’s avonds is het idee om nog een bezoek te brengen aan de dichtbij liggende plaats Ronse. Na de lunch is het weer tijd om naar huis te gaan.

 

Hieronder staan de prijzen vermeld per type accomodatie per persoon.  Je klikt eenvoudig op het type dat je wil boeken vervolgens ga je door naar de betaling.

Kostprijs per persoon 4 dagen.

De prijs is per persoon 

Kostprijs per persoon als bezoeker

De prijs is per persoon

AantalWie
1.Ronald en Anouk
2. Patrick en Esther
3.Emily en Stefan
4.Rob, Sonique en Fedde
5.Wesley en Lucia
6.Bas en Chantal
7. Michel en Marga
8.Wien en Margreet
9.Danny en vrouw
10.George en vrouw
11. Nico en vrouw
12.Chris en Hetty
13.Maya en Joost
14.Jan Tant en Sonja
15.Bryan en Britt (alleen zaterdag)
16.
17.
18.
19.
20.