Zondag 22 mei Spa Classics

Met een aantal leden is het idee ontstaan om weer een dag naar Spa te gaan in België. Een aantal jaren geleden reed daar de Mazda 767B met 4 rotor. Dit heeft zoveel indrukken achtergelaten dat het weer kriebelt om weer is naar het circuit te rijden ook al weten we dat de Mazda niet aanwezig zal zijn.

Wij als club hebben ons aangemeld voor het hele weekend dus van 20 tot en met 21 mei.  Het hele weekend zijn er activiteiten op en rondom het circuit. Dus ideaal om er een weekendje van te maken.

Zoals gezegd zijn wij aangemeld op een clubpaddock op het circuit. Hier zijn wel een aantal eisen voor vanuit de organisatie. Eigenlijk laten ze geen auto’s toe van na 1975 tenzij het Specials zijn. Een Mazda 818 die ook met wankel geleverd is zien ze als een Special. Een Mx5, Rx8 of een Rx7 FD is ook een Special. Het gaat erom dat ze geen vloot van auto’s krijgen zoals een standaard Opel Corsa uit 1987. Opgeven kan via de club zoals je gewend bent. Daarvoor krijg je gratis toegang voor je oldtimer en bestuurder. Andere inzittende moeten zelf een kaartje kopen. Dat kan via onderstaande website: https://www.peterauto.fr/en/spa-classic-2022-2/

Iedereen is vrij om te bepalen waar je wil overnachten als je dat doet. Wil je gezellig bij andere leden overnachten dan kan je een bij Domaine Long Pre een huisje boeken. Dit is op slechts 8 km afstand van het circuit. Boeken kan nog via onderstaande link. 

https://www.domainelongpre.be/nl/

 

 


    AantalWieAuto
    1.Stefan Neuteboom Mazda 1200 SL Coupe of Rx7 FC
    2.Rob CloostermanMazda Rx8 of 323 turbo
    3.Marcel SmedingMazda 818 Coupe
    4.Wesley van DierenMazda 818 Coupe of MX5